‘SPREADING CREATIVITY AND MAKING IDEAS FLY’

Silver Lining levert consultancy in media en ontwikkelt en verkoopt media concepten en creativiteit.

Gerealiseerde formats.: Voor ik het vergeet, Ik zorg voor jou (Vorst Media, RTL), Overspel (Endemol, RTL), Wie is mijn Ex (IDTV, AVRO) and Rapport voor mijn Ouders (KRO / Endemol, internationally known as Grading Mom and Dad).

Wat

Naast de verkoop en ontwikkeling van concepten vertegenwoordigen we andere creatieven in binnen en buitenland die hun idee, format of concept graag verder zien komen op de Nederlandse markt. Silver Lining Media is inmiddels uitgegroeid tot een collectief van verschillende creatieven. Daarbij is iedereen verbonden aan andere banen of interesses maar de gemene deler is het delen van creativiteit en de passie voor media. Heb jij een goed idee? Bel of mail gerust voor een afspraak.

Wie

Mijn naam is Sandra Hilster, oprichter van Silver Lining Media. Na mijn studie ontwikkelde ik al snel een liefde voor media. De snelheid van alle ontwikkelingen maakt het tot op de dag van vandaag een heerlijk speelveld om in te werken. Na geruime tijd bij o.a. RTL Nederland gewerkt te hebben begon het eigen ondernemerschap te kriebelen. Eerst als freelancer bij diverse bedrijven maar de echte passie zit voor mij in het ontwikkelen en verkopen van content, ik werk daarbij samen met meerdere producenten en tv zenders. Begin 2017 sloot ik een first-look contract met VorstMedia waar ik op dit moment nog altijd exclusief aan verbonden ben.

Waarom

Het bedenken van media concepten en tv formats is het leukste wat er is, daarbij hebben we een voorkeur voor relevante thema’s die mensen aan het denken zetten. We ontwikkelen vooral factual entertainment (hoewel een verdwaalde gameshow, een event of drama serie af en toe ook de weg naar de tekentafel vindt). Uiteraard maken we daar waar mogelijk in de creatie ook direct de koppeling naar diverse media.

Vanuit mijn achtergrond ligt er een sterke combinatie tussen creatie en verkoop. De mensen die bij Silver Lining Media zijn aangesloten komen uit allerlei windstreken. Mijn visie in ontwikkeling: ‘CONNECTING COMPLEMENTARY MINDS!’